INFORMÁCIÓ

Teljes cikk: ITT
| Nyomtatás |ECL vizsgadíj változás

 

Az ECL Országos Központ közleménye:

A nyelvvizsgák költségeinek (vizsgaanyagok, bizonyítványok nyomtatása, szállítás, irodaszerek ára, postaköltség stb.) emelkedése miatt a 2011. októberi vizsgaidőszaktól kezdődően az ECL vizsgadíj az akkreditált nyelvek (angol, német) esetében teljes vizsga esetén 25.000.-Ft-ra, csak írásbeli vagy csak szóbeli vizsga esetén 15.000.-Ft-ra módosul.

A nem akkreditált nyelvek (olasz) esetében a vizsgadíj változatlan (22.000.-Ft, ill. 13.200.-Ft).

 


ECL ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Az ügyfélszolgálat működési rendje ITT


ECL

Nyelvvizsgázzon gimnáziumunkban!

ECL

2010. februártól már gimnáziumunkban (Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Kápolnásnyék) is lehetőség van akkreditált ECL nyelvvizsga letételére angol és német nyelvből, későbbiekben olasz nyelvből is.

Az ECL az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsgarendszer, amelynek nemcsak képviselete van hazánkban, hanem maga a nemzetközi központ is Magyarországon működik. 1999-től az ECL Konzorcium székhelye a Pécsi Tudományegyetem Idegen Nyelvi Titkársága, így azóta ez a rangos magyarországi intézmény irányítja és koordinálja nemzetközileg az ECL tesztek írását, a vizsgák lebonyolítását, valamint az ECL nyelvvizsga-bizonyítványok kiadását.

Az ECL nyelvvizsgának ma már országos hálózata van, amit a legrangosabb hazai egyetemek, közoktatási intézmények és nyelviskolák képviselnek.

További részletes információk ITT

 

 
| Nyomtatás |

 

ecl

ECL vizsga Kápolnásnyéken


Sverteczkiné Czibik Klára szakmai vezető írása ITT


 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Oldal 5 / 5

Névnap

Ma 2020. július. 16, csütörtök,
Valter napja van.
Holnap Endre, Elek napja lesz.

Pontos idő

Ulti Clocks content

Határtalanul