| Nyomtatás |
dok

D Ö K

programok


[1] 

  

Mihály nap


2016 szeptember 23-24-én megrendezésre került a Mihály-nap. Szombati nap a rendezvény főzőversenyén több csapat is részt vett. Iskolánkat a Diákönkormányzat,a tantestületet természettudományos munkaközösségbe és még két csapat képviselte. Bográcsainkban paprikás krumpli,Jókai bableves,pacal és csülkös bableves készült. A főzés végén a látogatók végigkostolhatták az elkészült ételeket.


 

Kosárlabda bajnokság


Szeptember 29-én egy streetball versenyt rendeztek iskolánk gimnáziumi tagozatán amin 5 csapat vett részt. Izgalmas mecseket játszottak a csapatok. Jó hangulatú kisháziverseny volt amin az egyetlen lány csapat azért küzdött hogy dobogós helyezést érjenek el. Ami így is lett.

I. Legyen...Tánc
II.Pusztulat
III.Vadmacskák

Gratulálunk minden résztvevőnek!

k1 k k2 k k3k k4 k

 

PingPong bajnokság

Október 7.-én került megrendezésre a ping pong bajnokság iskolánkban. A versenyzők vért izzadva játszottak elvárásaik ellen. Igaz, mindössze tíz játékos vett részt a versenyen,de így is szoros mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi. A verseny végeztével eldőlt ,hogy ki az aki igazán érti a ping pong nyelvét. A verseny győztese Papp Márton lett. Reméljük a következő házi bajnokságon többen jelentkeztek.

 pp1 k  pp2 k  pp3 k pp4 k 
 

Névnap

Ma 2021. január. 21, csütörtök,
Ágnes napja van.
Holnap Vince napja lesz.

Pontos idő

Ulti Clocks content

Határtalanul