| Nyomtatás |
dok

Diákönkormányzat tagjai

2017/2018-as tanév

Huszár Zsófia 12.B osztályos nyelvi tagozatos tanuló vagyok és Kápolnásnyéken lakom. Ez a 13. évem ebben az iskolában és az 5. a DÖK-ben. 2016 tavasza óta vagyok a Diákönkormányzat elnöke.

Oláh Virág 8.B osztályos tanuló vagyok. Kápolnásnyéken lakom. 2. éve vagyok a DÖK tagja és 8. éve tanulok ebben az iskolában.

Mátrai Henriett, 12.B osztályos nyelvi tagozatos tanuló vagyok és Válon lakom. 9.NY-ben lettem ennek az iskolának a tanulója és 10. osztályban lettem a DÖK tagja.

Bodó Csenge vagyok, 9.Ny osztályos tanuló, első osztály óta járok az iskolába, a DÖK tagja pedig egy éve, 8. osztályban lettem.

Szoloszka Sára vagyok, 9.Ny osztályos tanuló, és Tárnokon lakom. Idén kerültem az iskolába és a DÖK-be egyaránt.

Szeles Borbála vagyok, Martonvásáron lakom és a 9.Ny osztályba járok. Idén jöttem az iskolába és lettem a DÖK tagja.

Cserhalmi Réka Csenge vagyok. 8.B osztályos tanuló, 6. fél évkor jöttem át a Velencei iskolából ide a Nyéki iskolába. Ebben a tanévben lettem DÖK-ös.

Galyas Krisztina vagyok, a 11.B osztály egyik tanulója. Már második éve vagyok ennek a közösségnek a tagja.

Barta Dániel vagyok 10.A osztályos dráma tagozatos növendék. Én azért lettem DÖK tag mert a gólya táboromban megtetszett a társaság és ez az egész hogy ki lehet venni a részünket a suli dolgaiból.

Mayer Zsuzsanna vagyok, a 12.A osztály dráma tagozatos tanulója. Elsős korom óta ebbe az iskolába járok, de Velencén élek. 7. osztálytól vagyok a DÖK tagja.

Csiznier Nikolett, 12.A osztályos tanuló vagyok. Kápolnásnyéken élek. Mióta ide járok, 9. óta segítem a DÖK munkáját.

Galambos Andrea vagyok 10.A osztályos dráma tagozaton, Vereben lakok és 2 éve járok ide de csak ebben az évben lettem DÖK-ös.
Hersics Patrícia vagyok, 10.B osztályos nyelvi tagozatos és Vereben lakom. Ez a 3. évem a DÖK-ben.

Kocsis Antónia 7.A osztályos tanuló vagyok. Kápolnásnyéken lakom. Első óta ide járok iskolába és idén kerültem be a DÖK-be. Azért vagyok én a DÖK-ös az osztályban mert bennem megbíznak és szeretek segíteni az osztálynak illetve az iskolának.

Sebes Ádám 9.Ny osztályos nyelvi tagozatos diák vagyok és Kápolnásnyéken lakom. Ez a kilencedik évem ebben az iskolában, a DÖK-ben pedig a második.

Kostyál Csenge vagyok 9.A osztályos dráma tagozatos diák vagyok és idén lettem a DÖK tagja.

Moldicz Dzsenifer Fanni vagyok, 8.A osztályos tanuló, Kápolnásnyéken lakom és 1 éve vagyok a DÖK tagja.

Grósz Panna 9.A osztályos emelt informatika tagozatos tanuló vagyok. Gárdonyban lakom ez az első évem az iskolában. 2017 szeptember óta vagyok a DÖK tagja.

Mekota Regina 8.A osztályos tanuló vagyok és Kápolnásnyéken lakom. Első óta ebbe az iskolába járok és idén vagyok először tag a DÖK-ben.

Dulovics Zóra 7.A osztályos tanuló vagyok, 6 éve járok ebbe az iskolába, és ebben a tanévben lettem DÖK-ös, azért, hogy közre tudjak működni iskolánk színesebbé és érdekesebbé tételében.

Végh Laura 11.B osztályos tanuló vagyok. Kápolnásnyéken lakom, és 6 éves korom óta járok ebbe az iskolába. Diákönkormányzatunk csapatát 3 éve erősítem. Számomra fontos a közösség, és az iskolánk!

Németh Sára 7.B osztályos tanuló vagyok. Kápolnásnyéken lakom, és elsős korom óta járok ebbe az iskolába. Idén lettem a DÖK tagja.

Szabó Tamás vagyok, 7.B osztályos tanuló. Idén lettem iskolánk DÖK csapatának tagja. Fontos az iskolai közösség, és iskolánk életének színesebbé tétele.

 

 

Névnap

Ma 2021. január. 21, csütörtök,
Ágnes napja van.
Holnap Vince napja lesz.

Pontos idő

Ulti Clocks content

Határtalanul