| Nyomtatás |
pv c k
Nagyítás: katt a képre

FRISSÍTVE!!

Pályaválasztási Kiállítás

Székesfehérvár  -   2015. november  6- 7.

Érd  -  2015. november 12.

Pályaválasztási Kiállítás ( Türr István Képző és Kutató Intézet Székesfehérvári Igazgatóság, Székesfehérvár, Seregélyesi út 123. )

” Mi leszel, ha nagy leszel? “

Az általános iskola végén elérkezik az első alkalom, amikor el kell dönteni, hogyan tovább. A továbbtanulás meghatározó szerepet tölt be a 8. osztályos tanulók életében. Fontos, hogy a pályaválasztás előtt álló diákok megfelelő döntést hozzanak. A Pályaválasztási Kiállításon ehhez szeretnénk a lehető legtöbb segítséget nyújtani a diákok, szüleik és az őket segítő pedagógusok számára.


Iskolánk is képviseltette magát a kiállításon.
Föcsök Tímea, Sipos Fatime tanárnők és Csiznier Nikolett (10.a), valamint Márton Gergely (11.b) igyekeztek kedvet csinálni a következő tanév kilencedikeseinek.
Köszönjük munkájukat!

Képek a kiállításról

 

 

2015.november 12-én a Pest Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának Érdi Kirendeltsége Pályaválasztási Kiállítást szervezett a Batthyány Általános Iskola és Sportiskola Sportcsarnokában. A rendezvény célja a térség pályaválasztás előtt álló fiataljainak minél szélesebb körű tájékoztatása a választható szakmák, továbbképzések terén.
Iskolánkat Föcsök Tímea, Sipos Fatime tanárnők és Horváth Nikolett, Mészáros Liza tanulók képviselték.
Jól sikerült a nap, sokan látogatták meg a VMI standját.
Köszönjük munkájukat!

Képek a kiállításról 


 

 

Névnap

Ma 2020. október. 1, csütörtök,
Malvin napja van.
Holnap Petra napja lesz.

Pontos idő

Ulti Clocks content

Határtalanul