VMG
Gólyatábor 2020 PDF Nyomtatás E-mail

Berze E-learning

GÓLYATÁBOR - 2020

 

Felhívás gólyatáborba!

 

Itt olvashatod.


 
FONTOS!! PDF Nyomtatás E-mail
email 

FIGYELEM!!

FONTOS!!

 

 

Iskolánk hivatalos e-mail címei sajnos nem működnek:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  és  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 
Kérjük, hogy a probléma megoldásáig az
e-maileket i Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címre küldjenek.
 
Megértésüket köszönjük!

 
Nyári ügyelet PDF Nyomtatás E-mail
narikep

NYÁRI ÜGYELET


nyari ugyelet
 
Siker! PDF Nyomtatás E-mail
Nyitólap - EFOTT 2020

SIKER!!


„Ez a nap elképesztő!” – fogalmazott Tőke Szonja, a kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola most végzett tanulója szerdán, miután megtudta: az EFOTT felfigyelt az érettségire készített tablójukra. Komoly ajándékot kapott érte az egész osztály.

TOVÁBB OLVASOM

(Itt pdf formátumban)


 
Ballagás 2020 PDF Nyomtatás E-mail
Two graduated students in graduation gowns — Stock Vector ...

Ballagás 2020

8.a ---- 8.b

 

Képek a 8. a osztályosokról

 

Képek a 8. b osztályosokról


 

 
Beiratkozás PDF Nyomtatás E-mail
Beiskolázás – Szegő Gábor Általános Iskola

Középfokú iskolai beiratkozás

 

ELOLVASOM A TÁJÉKOZTATÓT

 


 
Művészeti iskola 2020-2021 PDF Nyomtatás E-mail
 Clipart gyerekek Stock vektorok, Clipart gyerekek Jogdíjmentes ...


Művészeti iskola

beiratkozás


Tisztelt Szülők!

 

A 2020/2021. tanévtől kezdve az alapfokú művészeti oktatást iskolánkban a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola látja el.

 

Az induló képzéseket a pedagógusok továbbra is helyben tartják. A jelentkezéseket 2020.06.19-26. között a mellékelt jelentkezési lapokon és díjkedvezmény iránti kérelemmel leadhatják a Gazdasági irodában. Szeptemberben folytatódik a beiratkozás, de aki teheti, jelezze szándékát már most.

 

Induló csoportok:

 

Alsós színjáték-Czékmánné Ujfalusi Judit

Felsős színjáték-Galambos Valéria

Furulya-Jónás-Balanek Vivien

Zongora-Tóka Szabolcs

Társastánc

 Jelentkezési lap 2020/2021  pdfle
Térítési / tandíj kedvezmény iránti kérelem  pdfle

 
Ballagás 2020 PDF Nyomtatás E-mail
Ballagás 2016 | Historia Hangvilla

Egy különleges búcsúzás…


A 2019/2020-as tanév érettségi vizsgákat lezáró időszaka sem telt el a kápolnásnyéki vörösmartys hagyományok ápolásának mellőzésével a rendkívüli járványhelyzet dacára sem. Végzőseink két külön időpontban ugyan, de a településközpontban elültették a rózsatöveket, családias körben átvették a felnőttkor küszöbét jelző érettségi bizonyítványokat, közösségi tevékenységük elismeréseként emléklapot kaptak. Mint ahogyan már hosszú évek óta, idén is az Obsit gondolatvilágával búcsúzott a község a hosszú útra induló gimnazistáitól. A polgármesteri ösztöndíjas, kiváló diákok névsora idén a következő: Csepke Klaudia, Reizer Anita, Tőke Szonja Dorottya 12.b osztályos tanulók és Szilágyi Dóra és Pénzes Ádám Zsolt 12.a osztályos tanulók. Az elismerés tehetség, a kiválóság elismerését, a felsőfokú tanulmányok megkezdését hivatott szolgálni.

Új hagyományként az iskola udvarán két fát ültettek el tanulóink a jövő generációinak. Egy platán és egy szelídgesztenye hirdeti majd hosszú évtizedeken át a 2020-ban Kápolnásnyéken érettségiző diákság emlékezetét.

Molnár Sándor

 

Képek a 12. b ballagásáról

 

Képek a 12.a ballagásáról


 

 
SIKER!!! PDF Nyomtatás E-mail
 1 s

Kápolnásnyéki siker!


A „Magyarország jó tanulója, jó sportolója” címet azok a diákok és hallgatók nyerhetik el, akik az előző tanévben kimagasló tanulmányi és sportteljesítményt nyújtottak.

 

Az elismerést olyan diákok kaphatják meg, akik - korcsoporttól függően a 2018/2019-es tanévben 4,8-as, 4,7-es átlagot értek el, emellett sportáguk országos bajnokságán, diákolimpiáján vagy nemzetközi versenyén a legjobb hatban végeztek.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett, a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2019" címet idei évben Nemes Réka (9.b) és Gaál Liliána (8.a) tanulóink nyerték el.

Réka 2016 óta korosztályos válogatott, 11-szeres Magyar Bajnok, Olimpiai Reménységek Versenyén az elmúlt évben egyéni számban egy arany- és egy ezüstérmet szerzett Pozsonyban, a magyar csapatnak. Liliána 2017 óta korosztályos válogatott,10-szeres Magyar Bajnok. Mindketten példamutató alázattal viseltetnek a sportáguk, a kajak-kenu iránt.

 

Gratulálunk a kimagasló elismeréshez!!!!

GL s NR s

 
Tájékoztatás PDF Nyomtatás E-mail
Képtalálat a következőre: „violinkulcs” (mit Bildern ...

Tájékoztatás


Tájékoztatom Önöket, hogy a Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolát érintő intézményátszervezést az oktatásért felelős államtitkár a VIII/3008-1/2020/KOZNEVINT iktatószámú döntési táblázatban az 565. sorszámon támogatta. Eszerint a 2020/2021. tanévtől az alapfokú művészeti oktatás kikerül az intézmény alapfeladatai közül. A feladatot a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI fogja ellátni, iskolánkban a telephelyük fog működni 


 
További cikkeink...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Oldal 2 / 99

Névnap

Ma 2020. november. 27, péntek,
Virgil napja van.
Holnap Stefánia napja lesz.

Pontos idő

Ulti Clocks content

Határtalanul